Patientskader

Advokater med speciale i erstatning

Få hurtig og højt kvalificeret rådgivning her!
Ring til os på tlf.:
38 41 03 18
 • No cure no pay
 • Gratis formøde
 • Fast kontakt med advokat

Uanset omfanget af din skade skal du ikke tøve med at kontakte vores advokater i personskadeerstatning. Vores 'no cure no pay' politik sikrer dig, at du ingen omkostninger har, hvis din personskade berettiger dig til erstatning.

Du har med andre ord intet at tabe ved at søge erstatning for en personskade. Tværtimod! Har du varige mén, kan du få økonomisk kompensation for din skade.

Typer af personskader

Hos os er du i trygge hænder

Vi kæmper din sag til det sidste og vores mål er altid, at du får den højst mulige erstatning for din personskade. Vi har styr på love, regler og hvad du har krav på ud fra typen af din personskade. Vi arbejder intensivt på din sag, sådan at sagsforløbet reduceres mest muligt.

Du er med andre ord i trygge hænder hos vores advokater, og du er sikker på, at du har fået højst mulig personskadeerstatning. Første møde med en personskadeadvokat er gratis, hvilket betyder, at du udelukkende har omkostninger ved sagen, såfremt din personskade vurderes som erstatningsberettiget.

Udfyld formularen i højre side og bliv kontaktet af en af vores advokater i personskadeerstatning allerede i dag!

Mere information om personskader

Omfanget af skaden behøver ikke være dramatisk, før du er berettiget til erstatning. Har skaden medført gener i hverdagen, og bidrager disse til forringet livskvalitet, så er din personskade typisk erstatningsberettiget. Er du i tvivl, om du er berettiget til erstatning, kan en advokat med speciale i personskade derfor være nyttig at have med på råd.

Hvordan inddeles personskader?

Vi arbdejder med personskadeerstatning inden for følgende kategorier:

 • Personskader
  Skader som følge af ulykker, der ikke er arbejdsskader eller patientskader.
 • Arbejdsskader
  Skader opstået som direkte følge af arbejdets udførelse.
 • Patientskader
  Skader opstået ved lægebehandling eller indlæggelse.

Personskader kan fx opstå ved en trafikulykke, overfald eller andre traumatiske hændelser. Den mest almindelige personskade ved trafikulykke er piskesmæld, hvor mange efterfølgende oplever smerter i nakken. Piskesmæld kan give varige mén med forringet livskvalitet til følge.

Ud over disse scenarier, kan der opstå personskade i forbindelse med dit arbejde eller ved lægebehandling og evt. indlæggelse, hvor du kan være berettiget til erstatning. I disse tilfælde er der tale om arbejdsskade og patientskade, der reguleres hhv. efter arbejdssikringsloven og lov om klage- og erstatningsadgang.

Patientskader kan opstå som følge af menneskelige fejl eller apparaturfejl og en personskade karakteriseres som en arbejdsskade, hvis der er en direkte sammenhæng mellem arbejdets udførelse og din pådragede skade. I tilfælde uden denne sammenhæng er der ikke tale om en arbejdsskade men du kan dog stadig være berettiget til erstatning.